MustHave - pullo

16,90 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000254

MustHave - pullo

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Meidän oma silikoninen pullo. Aivan kätevä vaikka mihin. Voit laittaa pulloon esim vettä, jotakin muuta juomaa, smoothieta, jugurttia, puuroa, velliä, sosetta, keittoa. Tuotteet voivat olla kylmää tai kuumaa.


Pullossa on kaksi suuosaa: "imukorkki" ettei turhaa tule sotkua sekä "freeflow" esim paksummalle puurolle. Pulloon mahtuu 2,5dl, siinä on näppärä kahva mistä pitää kiinni. Siinä on myös silikoninen remmi, jolla sen voi kiinnittää vaikkapa vaunuihin tai syöttötuoliin tai remmillä voit kiepauttaa pullon pieneksi esim. säilytettäessä. Pullon ollessa kunnolla suljettuna se ei myöskään valuta tuotetta kassinpohjalle. Helppo puhdistaa käsin tai koneessa. Pullo kestää pakastamisen ja voit lämmittää siinä olevan ruoan mikroaaltouunissa.


Pullo on valmistettu samasta myrkyttömästä silikonista kuin leivonnassa ja sairaaloissa käytettävät silikoniset tuotteet.


Huom. Jos laitat pulloon kuumaa juomaa/syötävää tai lämmität sen mikrossa, niin varmistathan, että se on sopivan lämpöistä ennen kuin annat sen lapselle. 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet