Info

MustHave Ay

MustHave Ay on vuonna 2014 perustettu yritys. Ensimmäinen tuoteryhmämme on Australialaisen Jellystone Designin upeat, hauskat ja värikkäät vauvojen purulelut sekä korut lapsille, nuorille ja aikuisille. Toinen tuoteryhmämme on Australialaisen Jellybonesin käytännölliset, pehmeät, aivan ihastuttavat neopreenista valmistetut selkäreput, lunchbagit, viinipullon "kylmäpussit", monikäyttöiset pussukat ja vauvojen vaipanvaihtoalustat. 

Tuotteitamme saa nettikaupasta, korukutsuilta ja jälleenmyyjiltä. Tämän lisäksi pyrimme osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, myyjäisiin, messuille, markkinoille ja joskus voimme jopa pistää pystyyn ”pop up storen”. Yrityksemme asioilla touhuavat yrityksen perustajat Hanna ja Matti.

Yhteystiedot

MustHave Ay

Vaihmalantie 61

37500 Lempäälä

045 1825 332

musthavefinland@gmail.com

info@musthavefinland.fi

Tuotteemme

Australialainen Jellystone Designs suunnittelee ja valmistaa trendikkäitä, hygieenisiä ja turvallisia silikonikoruja, jotka sopivat kaikille vauvoista isovanhempiin. Tuotteet sopivat erityisesti pienten lasten äideille. Korut ovat kevyitä, pehmeän tuntuisia ja värikkäitä asusteita, jotka tarpeen vaatiessa viihdyttävät perheen pienimpiä. Aikuisen valvonnassa lapsi voi turvallisesti tutkia ja upottaa orastavat hampaansa silikonista valmistettuun koruosaan.

Jellystone Designs -purulelut ja -korut ovat myrkyttömiä ja metallittomia. Tuotteissa ei ole käytetty bisfenoli A: ta, ftalaatteja eikä  PVC: tä ja ne on valmistettu pehmeästä silikonista. Samaa silikonia on käytössä monissa sairaaloissa ja leivontatuotteissa. Tuotteet ovat hajuttomia, lämmönkestäviä ja vesitiiviitä. Voit siis rauhassa mennä vaikkapa uimaan korujen kanssa. Turvallisuus on otettu myös huomioon laittamalla kaulakoruihin helposti aukeavan lukon, joten koru ei vetäisemällä mene rikki tai aiheuta kipua tai kuristumista lapset siitä vetäessä. Kaulakorut saa helposti säädettyä itselle sopivan mittaiseksi avaamalla kaulakorun lukon, leikkaamalla nauhan oikean mittaiseksi, lisäämällä uuden solmun (huomioithan että solmun tekemiseen menee noin 1,5cm) ja sulkemalla lukon.

Korut eivät tue homeen tai bakteerien kasvua ja ne on helppo puhdistaa saippualla ja vedellä tai vaikkapa astianpesukoneessa. 

Jellystone Designs tuotteilla on CE-merkintä.  

Australialainen Jellybones suunnittelee ja tekee trendikkäästä neopreenistä erilaisia käytännöllisiä tuotteita. Neopreeni on tunnettu mm. märkäpukujen materiaalina. Neopreeni on noin 70 vuotta käytössä ollut synteettinen materiaali, joka toimii erinomaisena lämmöneristäjänä. Materiaali kestää hyvin esimerkiksi vettä, öljyä, auringonvaloa ja pakkasta. Tuotteet voi puhdistaa kätevästi pesemällä ne pesukoneessa.

 

* purulelu, purukoru, imetyskoru, hypistelykoru, kantoliinakoru * 

 

Den australiensiska smyckeskollektionen "Teething Jewellery" är designed för mammor. Då mamman bär smycket, och under mammans uppsikt kan barnet tryggt undersöka och smaka på smyckesdelen som är gjord av silikon.

Jellystone Designs bijouterier innehåller inte bisfenol A, ftalater, kadium, bly eller PVC. De är tillverkade av ett 100% giftfrittsilikon och har en underbart mjuk konstruktion.

"Teething Jewellery"  -hängsmycken har ett lås som öppnar sig lätt, så att mamman inte skadas av att barnet rycker i det.

Silikonsmyckena är lätta att rengöra med tvålvatten eller diskmaskin.

Jellystone Designs produckter är försedda med CE-märkning.

Kolla alltid smycken för eventuellt slitage eller avvikelser före användning.

För mer information, gåin på www.jellystonedesigns.com

 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet