Korukutsut ja edustajat

KORUKUTSUT LIVENÄ

Nettisivujemme lisäksi voit ostaa tuotteitamme kätevästi korukutsuilla. Voit toimia joko kutsujen emäntänä tai vaikkapa vieraana. Korukutsujen pitäminen tai niille osallistuminen on kätevää, koska pääset kokeilemaan tuotteita ja näet kaikki värivaihtoehdot. Korukutsuilla saat ostamasi tuotteet heti mukaasi (jos joku tuote pääsee loppumaan toimitamme sen kotiosoitteeseesi mahdollisimman pian ilman ylimääräisiä kustannuksia). Korukutsuilla voit maksaa käteisellä tai kortilla. Ostopakkoa korukutsuilla ei ole.

Korukutsuista hyötyvät kaikki niille osallistuvat. Tuotteiden hinnat ovat edullisemmat kuin verkkokaupassamme (sen lisäksi säästät myös postikulut). Lisäksi korukutsujen emäntänä saat keräilytuotteen itsellesi ilmaiseksi, kiitoksena. Tarjous-/kampanjatuotteista ei saa toista alennusta.

Kun haluat järjestää korukutsut, ota yhteyttä meihin sähköpostin, facebookin kautta tai puhelimella. Sovitaan tarkempi ajankohta. Korukutsuilla esittelemme tuotteemme, jonka jälkeen pääsette rauhassa tutustumaan ja kokeilemaan. Korukutsut on helppo tapa ostaa tuotteita itselle, perheelle tai vaikkapa lahjaksi.

Korukutsut onnistuvat Pirkanmaan alueella - ota yhteyttä musthavefinland@gmail.com tai 045 1825 332.

Kotkan, Anjalan, Haminan ja Pyhtään alueella voit ottaa yhteyttä Jellystone Designs edustajaamme: Riikka Nypelö. Tavoitat Riikkan puhelimitse 0503655430 tai s-postilla riikka.jellystonedesigns@gmail.com

  • https://www.facebook.com/groups/1404571936512439/

Vaasan alueella (+Mustasaari, Laihia) voit ottaa yhteyttä Jellystone Designs edustajaamme: Paula . Tavoitat Paulan puhelimitse 0407254430 tai s-postilla paula.jellystonedesigns@gmail.com

  • https://www.facebook.com/Tmi-Paula-Viitaoja-785045201587187/?fref=ts

KORUKUTSUT ETÄNÄ

Jos haluaisit toimia korukutsujen emäntänä, mutta et oikein jaksaisi järjestää niitä kotonasi tai asut Pirkanmaata kauempana, niin ei hätiämitiä: voit toimia etäemäntänä. 

Etäemäntänä toimiminen on helppoa. Otat ystävien, naapureiden, sukulaisten, työkavereiden jne. tilaukset vastaan. Teet tilausen minulle sähköpostilla musthavefinland@gmail.com Ilmoitat sähköpostissa henkilön nimen, sähköpostiosoitteen ja halutut tuotteet. Lähetän jokaiselle omat laskut (joissa on 2 viikkoa maksuaikaa). 

Tuotteet voidaan toimittaa etäemännälle suoraan joko kotiovelle (mahdollisuuksien mukaan ja riippuen asuinpaikkakunnasta) tai postitse. Yhteispostitus maksaa teille 5,50€-7,90€ (riippuen toimitustavasta). Jos haluatte, että kaikille postitetaan omat tuotteet suoraan kotiin, niin postitus on 3,10€/paketti.

Etäkorukutsuista hyötyvät myös kaikki. Tuotteiden hinnat ovat edullisemmat kuin verkkokaupassamme.  Lisäksi korukutsujen emäntänä saat keräilytuotteen itsellesi ilmaiseksi, kiitoksena. Tarjous-/kampanjatuotteista ei saa toista alennusta.

 

* purulelu, purukoru, imetyskoru, hypistelykoru, kantoliinakoru * 

 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet